10 december 2017

Better Health Workshops

Landgoed Drakenburg in Baarn

13.00 - 18.00 uur

Wat kun je verwachten?

Tijdens deze middagvullende workshop wordt er dieper op de diverse aspecten van gezond eten en de Food-IQ methode ingegaan. Dit betekent dat je naderhand alle rigide weekmenu’s of calorieën-tellers het raam uit kunt gooien. Je leert anders boodschappen doen, etiketten lezen, slimmer eten en eetbuien voorkomen. Ook aan bod komen zaken als de zin en onzin van het gebruik van supplementen, hoe haal je meer energie uit je dag en uiteraard leer je haarscherp onderscheid maken tussen het oerwoud van misleidende informatie aangaande onze voeding. Tevens worden er diverse voedzame en smakelijke Food-IQ waardige hapjes geproefd.

Vol waardevolle informatie en handige tips weet je na deze workshop als geen ander wat goede voeding is, hoe makkelijk en leuk het is om gezond te eten, hoe je van je suikerverslaving afkomt en hoe je after-dinner dips tot het verleden kunt laten behoren. En om het gezonde eten en leven nóg makkelijker te maken ga je naar huis met een mooi pakket aan gezonde en lekkere (verzorgings)producten. Na deze workshop hoef je nooit meer één calorie te tellen!

weekmenu

De workshops vinden plaats in Baarn, in het midden van het land op een prachtige bosrijke locatie. De workshops duren van 13.00 tot 18.00 uur en kosten € 150,- p.p. Door de relatief kleine groepen is er voldoende ruimte voor persoonlijke aandacht en een ieders vragen. En uiteraard krijg je een goed gevulde Goodie Bag vol gezonde en mooie producten mee naar huis.

Schrijf je nu in via deze link. Nadat je bent ingeschreven nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op om je van alle informatie voor deze dag te voorzien.