Wat is een Better Event?

Waar staan wij voor?

Wij organiseren evenementen waar natuurlijke gezondheid, pure voeding & verzorging, beweging en eerlijke, betere producten vooropstaan.

Steeds meer mensen zijn op zoek naar een manier om zich beter te voelen: of het nu om voeding, beweging, ontspanning of lichaamsverzorging gaat. De vraag naar natuurlijke producten en diensten is de laatste jaren enorm gegroeid en het aanbod in deze markt groeit evenredig.

Better Events brengt al deze producten en ontwikkelingen bij elkaar. Wij bieden onze bezoekers een inspirerend platform voor pure, ecologische, eerlijke en ambachtelijk oorspronkelijke producten en diensten. Alles wat je bij ons tegenkomt is op alle fronten goed voor je. Van supplementen en voedingsmiddelen tot beautyproducten en van apparaten, beweging en ontspanning tot huid- en haarverzorging; alles is het beste en meest natuurlijk in zijn soort.

Informatie, kennis en inspiratie is hierbij minstens zo belangrijk, dus kun je op onze evenementen ook deelnemen aan workshops, clinics, proeverijen, productpresentaties, master classes en boeiende lezingen van toonaangevende sprekers.

Het concept is gebaseerd op de boeken en online publicaties van Amber Albarda. De producten en diensten waar zij enthousiast over is, worden aan de bezoekers gepresenteerd. Alles wat je tegenkomt op de evenementen kan je met een gerust hart eten, smeren, doen, kopen, gebruiken en mee naar huis nemen voor de rest van de familie.

Met recht een better event!