Wie zitten er achter Better Events?

SeedBetter Events is ontstaan uit de visie van Amber Albarda, auteur van talloze boeken en kookboeken over de rol van voeding op onze gezondheid.

Na zelf ervaren te hebben hoe verkeerde voeding en verzorging flink negatief effect op je welzijn kan hebben, ontwikkelde de toen nog adjunct hoofdredacteur en event manager van een luxe tijdschrift een passie voor een gezonde en actieve levensstijl.Covers boeken Amber 2014

Vele boeken, studies en een flinke fanbase later besloot Amber zich te koppelen aan haar vroegere collega en events directeur Elizabeth Maris. Al ruim tien jaar organiseert Elizabeth grote evenementen en beurzen en bracht vroeger op kantoor al avocado’s mee om op haar (spelt)brood te doen. Toen iedereen daar nog vreemd van opkeek!

Samen viel het de dames op dat natuurlijke voeding en gezondheid op dit moment weliswaar erg populair is, maar dat je zelfs bij de verschillende evenementen op dit gebied niet altijd de juiste informatie, standhouders of zelfs voeding gepresenteerd krijgt. Ze waren het er dan ook over eens dat dit beter kon en niet veel later lagen de eerste plannen voor een volledig natuurlijk en gezellig gezond evenement er.

“Leuk! Wij willen kennis, informatie en inspiratie waar we op kunnen vertrouwen. Wij geloven in een nauwkeurige selectie van de beste merken, producten en diensten op het gebied van voeding, (huid)verzorging, beauty, beweging en gezondheid. Alles wat je bij ons tegenkomt is op alle fronten goed voor je.”

Ook de catering en versnaperingen die je op de Better evenementen krijgt zitten goed in elkaar. Geen geraffineerde suiker, ongefermenteerde soja, tarwe, koemelk, smaakversterkers of andere onnodige additieven, maar alleen zuivere ingrediënten en producten van goede bronnen.

“Soms stap je een bio winkel binnen en neem je aan dat de meeste producten dan wel goed voor je zullen zijn. Maar ook in een bio winkel is dit niet altijd het geval. Ook als iets biologisch is wil dit niet zeggen dat het automatisch ook goed voor je gezondheid is. Of je loopt op een gezondheidsevenement waar ze een kraam met wafels hebben staan. Lekker hoor, maar wel verwarrend. Op onze evenementen willen we dat alles klopt. Je kunt ervan uitgaan dat wij de selectie voor je hebben gemaakt en je alles wat je bij ons vindt met een gerust hart kunt eten, smeren, doen, kopen, gebruiken en mee naar huis kunt nemen naar de rest van de familie. Wij selecteren alleen die producten, merken en diensten die we zelf ook met regelmaat gebruiken en in ons leven hebben om met onze gezinnen te delen.”

Kijk, daar worden wij nu enthousiast van. We hopen deze ervaringen met nog veel meer enthousiaste levensgenieters te kunnen delen!

Elizabeth en Amber

 

 

 

 

 

Elizabeth Maris & Amber Albarda